Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει την Επιστημονική Ημερίδα για διαιτολόγους - διατροφολόγους, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας» που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 26 Ιανουάριου 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της Ημερίδας είναι η εκπαίδευση και η ενημέρωση σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα οποία θα αναφέρονται στις επί μέρους εξειδικεύσεις τους. Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες εκδηλώσεις εκ των οποίων η μία θα είναι εστιασμένη σε θέματα Νοσηλευτικής και η άλλη σε θέματα Διαιτολογίας - Διατροφολογίας.
Η Επιστημονική Εκδήλωση για το νοσηλευτικό προσωπικό περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες, εκπαίδευση σε συσκευές μέτρησης σακχάρου καθώς επίσης και σε συσκευές χορήγησης ινσουλίνης και ενέσιμης αντιδιαβητικής θεραπείας (GLP-1), ενώ θα συζητηθούν θέματα δεοντολογίας και ψυχολογικής υποστήριξης των ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά από το Livemedia https://www.livemedia.gr/nos19
Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες https://www.medevents.gr/congress/nos19
